Copa

El Barça, a Vallecas, i Girona-Vila-real

Copa. L’equip de Koeman s’enfrontarà al Rayo, que ha eliminat l’Elx, rival dels blaugrana demà en la lliga

El Barça i el Girona, els dos únics representants catalans vius encara en la copa, ja saben el nom del seu pròxim rival en l’eliminatòria dels vuitens de final. L’equip de Ronald Koeman, després d’eliminar dimecres amb moltíssim de patiment el Cornellà, visitarà dimecres Vallecas. L’espera el Rayo Vallecano (21 h, Mediaset i DAZN). El darrer precedent del Barça a l’estadi del Rayo va ser el novembre del 2018. Aquell dia el Barça de Valverde va guanyar 2-3, amb gols de Luis Suárez (2) i Dembélé. Leo Messi no va jugar aquell partit, però sí que podrà viatjar dimecres després de complir sanció contra el Cornellà i l’Elx.

El Girona, per la seva banda, rebrà dimarts la visita del Vila-real (21 h, DAZN). L’últim precedent entre tots dos equips va ser precisament la temporada passada també en la copa. L’equip groguet va guanyar aquell dia per 0-3 a Montilivi i va eliminar els gironins. Serà el quart partit de l’equip de Francisco en aquesta edició de la copa. El Girona ha eliminat ja la Gimnàstica Segoviana, el Lugo i un equip de primera divisió com el Cadis.

El Barça ha evitat els dos únics rivals de segona divisió B que queden vius encara a hores d’ara. L’Alcoià, botxí del Real Madrid, s’enfrontarà amb l’actual campió de la supercopa, l’Athletic, i el Navalcarnero jugarà contra el Granada. Les eliminatòries seran a partit únic i es disputaran entre els dies 26, 27 i 28 de gener. A diferència de les eliminatòries anteriors, en aquesta eliminatòria de vuitens de final ja intervindrà el VAR.

Tres positius al Cornellà

Després del positiu de Zidane, ahir també es va fer públic que tres integrants del Cornellà són positius per Covid-19. Un va jugar el Cornellà-Barça de dimecres. La plantilla blaugrana va sotmetre’s ahir als tests d’antígens i per ara tots han sortit negatius. Calma tensa.

DIMARTS 26 Valladolid - Llevant
19 h (DAZN)
Betis - Real Sociedad
21 h (DAZN)
Girona - Vila-real
21h (DAZN)
DIMECRES 27
Sevilla - València
19 h (DAZN)
Rayo Vallecano - Barça
21 h (Mediaset / DAZN)
Almeria - Osasuna
21 h (DAZN)
DIJOUS 28
Navalcarnero - Granada
19 h (DAZN)
Alcoià - Athletic
21h (Mediaset/DAZN)
21 h (DAZN)
DIJOUS 28
Navalcarnero - Granada
19 h (DAZN)
Alcoià - Athletic
21h (Mediaset/DAZN)
EFE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)