Un empat amb un regust agre

3a divisió. El Figueres no pot superar una Grama que disposa de més ocasions de gol i deixa escapar un tren directe cap a la part alta. Marc Medina té l’1-0 però topa amb el pal (68’)

Figueres 0 FE Grama 0

FIGUERES:Andrés Díez, Gabri Vidal, Maureta, Uri Ayala, Pol Bastidas, Pol Gómez, Treviño (Marc Granero, 80’), Coto (Víctor Valverde, 60’), Ousman, Pepu Soler i Marc Medina.FE GRAMA:Dani Guiseris, Linares, Juan Carlos, Yeray, Víctor Díaz, Peña, Ángel, Roger Peris (Bruno, 88’), Franco Gauna, Antonicelli (Lucas, 92’) i Òscar Muñoz (Montalbán, 85’).ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:A Pol Bastidas, Pol Gómez i Marc Medina del Figueres, i a Peña i Linares de la FE Grama.T.V.:Cap.COMENTARI:El Figueres va empatar a zero a Vilatenim contra la FE Grama. Els de l’Alt Empordà encadenen set partits sense perdre, però ahir van acabar el matx amb un regust agre, després d’haver deixat escapar una bona ocasió de fer el pas definitiu cap a la part alta de la classificació del subgrup B del grup 5è. La Unió suma 16 punts i se situa a 3 de la tercera plaça, ocupada pel Girona B. El partit va començar amb ensurt figuerenc, i és que no s’havia disputat ni un sol minut quan Franco i Víctor Díaz van gaudir de dues rematades perilloses que gairebé posen el 0-1 en el marcador sense que cap dels 22 protagonistes encara hagués suat. Els de Salamero van dominar, en línies generals, la primera part, però la Grama va tornar a avisar a través d’un xut d’Òscar Muñoz que va obligar a intervenir Andrés Díez de manera brillant. En la segona part, es va mantenir la mateixa tònica, perquè els empordanesos tenien la possessió i es disposaven a controlar el matx, però qui generava més sensació de perill era la Grama. En el 55’, Òscar Muñoz va rematar a fora per molt poc, just abans que la Unió tingués la millor ocasió de tot l’enfrontament, quan una bona combinació entre Pepu Soler i Marc Medina va acabar amb una centrada precisa del primer cap al seu company, que va rematar amb el cap al pal de la porteria de Dani Guiseris (68’). En el tram final, el Figueres va continuar ben col·locat, però la FE Grama va posar l’ai al cor als locals amb algun contracop perillós.

Sortides del Peralada i el Girona B

El gros de la jornada en el subgrup B es disputa avui amb dos equips gironins més en acció –el Banyoles descansa. El Peralada visita l’Horta (a les 12 h) amb l’objectiu d’acabar amb la sèrie negativa de resultats. Els xampanyers han sumat només un punt dels últims quinze possibles i s’enfronten a un equip de la part baixa també en crisi (dos de quinze). El Girona B, també com a visitant, s’enfronta al Vilassar al Xevi Ramon (a les 18 h). Els d’Axel Vizuete, que venen de perdre el duel gironí contra la Unió (0-1) i de sumar un punt de sis possibles, jugaran contra l’equip més en forma, que encadena ja cinc victòries.