Territorial

Damià Abella es desvincula de la Federació Catalana de Futbol

Federació. El figuerenc, fins ara coordinador de les seleccions catalanes de base, ha anunciat que afrontarà nous projectes professionals

El figuerenc Damià Abella afrontarà nous reptes professionals després que avui s’anunciés la seva desvinculació de la Federació Catalana de Futbol. L’ex del Barça, entre d’altres equips, tanca així una etapa de dos anys i mig a la FCF, on hi va arribar després d’acabar la temporada 2017/18 dirigint el Figueres a 3a divisió conjuntament amb José Luis de los Reyes, Gordillo, i Aitor Yeto, que van agafar les regnes de l’equip un cop Chicho Pèlach se’n va anar al Peralada-Girona B. A la federació Damià Abella va agafar les regnes de la banqueta de la selecció catalana sub-18 i també va assumir, fins a l’actualitat, la tasca de coordinació de les seleccions catalanes de base, tant masculines com femenines. El figuerenc ha compaginat aquestes funcions amb la seva formació com a tècnic, i segons ha comunicat ell mateix aquesta tarda a través de les xarxes socials el motiu de la desvinculació és que al tècnic figuerenc se li han presentat altres projectes personals i professionals, però fins d’aquí uns dies no donarà a conèixer quin serà el seu futur immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)