2a divisió FEF

L’Olot té coll avall destituir Raúl Garrido i fitxar Gabri

2a divisió B. El tècnic valencià deixarà el club olotí després de tres temporades i mitja d’èxit i amb l’estima gairebé total de l’afició. L’exblaugrana és el candidat principal a ser el relleu immediat

Després de reunir-se l’àrea esportiva per una banda, i més tard el consell d’administració, l’Olot té coll avall destituir el tècnic Raúl Garrido. El valencià deixa enrere tres temporades i mitja carregades d’èxit i l’estima de gairebé tota l’afició, que no entén com s’ha perdut la confiança en el seu primer sotrac de resultats.

L’Olot ocupa la penúltima posició en el subgrup A de segona B a nou jornades (vuit partits) de la conclusió de la primera fase. Les dues victòries en dotze partits, les presses i la pressió de voler lluitar frec a frec per entrar en la 1a divisió FEF la campanya vinent han precipitat els esdeveniments.

Raúl Garrido va arribar a l’Olot el novembre del 2017 amb l’equip en una situació molt delicada, en zona de descens a tercera i a set punts de la permanència. El valencià va aplicar el seu caràcter competitiu a l’equip, que es va acabar salvant de manera agònica amb un gol de Barnils. Garrido i Kevin Martínez, el seu ajudant inseparable, van donar al conjunt olotí un estil propi en una clara progressió de la proposta futbolística gràcies a un treball profund del sistema de tres centrals i dos carrilers tan característic per a l’equip.

Amb el tècnic, l’Olot ha accedit a les dues últimes edicions de la copa i per culpa de la pandèmia es va quedar a les portes del play-off d’ascens quan l’engranatge estava ben a punt. El de València acabarà la trajectòria a l’Olot amb 105 partits dirigits entre lliga i copa, i un balanç de 32 victòries, 44 empats i 29 derrotes.

Patrocini

Gabri, el favorit en la llista de possibles relleus

El primer candidat en la llista que ha elaborat la direcció esportiva de l’Olot, comandada per Sergi Raset, hi ha l’exjugador del Barça Gabri Garcia, que després de retirar-se com a futbolista el 2014 va accedir al cos tècnic del Barça B d’Eusebio Sacristán com a ajudant. Un any després, el de Sallent va dirigir durant dues temporades l’equip juvenil A del Barça a la divisió d’honor juvenil i la UEFA Youth League per acabar el 2017 fitxant pel Sion de la primera divisió Suïssa. L’aventura a l’estranger no li va sortir bé i el desembre del 2018 va assumir la banqueta de l’Andorra a la primera catalana. Amb els del Principat va ascendir a tercera i, posteriorment, amb la compra de la plaça, a segona B fins que va ser destituït en la jornada 26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)