2a divisió A

Pep Lluís Martí, acomiadat del Leganés

Una ratxa de cinc partits sense guanyar que té l’equip madrileny a 11 punts de l’ascens directe ha desembocat amb la destitució de l’entrenador

El Leganés ha destituit Pep Lluís Martí. Els darrers resultats han condemnat a l’ex entrenador del Girona que va aterrar a l’equip madrileny amb la missió de retronar-lo a primera divisió després d’haver perdut la categoria la campanya passada. I és que el conjunt de Butarque encadenava cinc jornades sense guanyar amb tres empats i dues derrotes, la última en la darrera jornada al feu del Las Palmas (2-1) en un partit que van acabar amb 9 jugadors, fet que el fa estar a onze punts de l’ascens directe. “El club agraeix tant a Pep Lluís Martí com al seu cos tècnic format per Fabián Rivero, Moisès del Hoyo i José Manuel Ramón García ’Monchi’ per la seva gran professionalitat, treball i compromís durant els mesos en què han dirigit el primer equip, i els desitja la millor de les sorts en el futur tant en l’aspecte personal com en el professional”, ha dit el club en un comunicat.

El bagatge de Martí al Leganés és de deu triomfs, quatre empats i set derrotes en 21 jornades de lliga i uns setzens de final en la copa, fase en la qual va eliminar-lo el Sevilla. El seu relleu serà anunciat properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)