3a divisió FEF

Sergi Murga, el ciclista atropellat a Castelló

Amb una llarga trajectòria com a futbolista en diversos equips de la demarcació, era l’entrenador del Peralada juvenil

El ciclista atropellat aquest matí a la C-260, a Castelló d’Empúries, és Sergi Murga, un exfutbolista molt recordat d’una llarga trajectòria en diversos equips de la demarcació. Murga, de 37 anys, va penjar les botes fa un any i mig, després de dues temporades com a capità del Girona B, i va començar una trajectòria a les banquetes. El figuerenc era l’entrenador del Peralada juvenil. Format a la PU Figueres i al Figueres, Murga va jugar en diferents etapes en el primer equip de la Unió. També va ser defensa del Banyoles, el Palafrugell, el Guíxols, el Peralada i la Jonquera, i el seu últim equip com a jugador va ser el filial del Girona.

Murga ha estat envestit per una furgoneta quan circulava en direcció a Roses. Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor de la furgoneta, un home de 56 anys, veí de Vilademuls i de nacionalitat espanyola, a qui acusen d’un presumpte delicte d’homicidi amb imprudència greu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)