1a divisió

El Madrid torna al fang

1a divisió. El Llevant s’imposa a Valdebebas en un partit marcat per l’expulsió de Militão

Obligat a jugar amb 10 des del minut 8 de partit, el Real Madrid ha clavat el genoll a terra a la ciutat esportiva de Valdebebas contra un Llevant que tot i encaixar primer, ha aprofitat la superioritat numèrica per endur-se els punts d’un dels estadis més complicats de la primera divisió.

En un inici de partit volcànic, el Madrid ha vist com el català Medié Jiménez feia fora Éder Militão, relleu de Ramos, per una clara infracció sobre Sergio León sent últim home. Lluny d’aprofitar-ho, però, el Llevant ha vist com pocs minuts més tard, i després d’un possible penal de Mendy sobre Melero, el Madrid enllaçava una transició en pocs tocs que permetia Marco Asensio superar Aitor Fernández amb un xut creuat.

Força espès tot i viure molt de temps en camp contrari, el conjunt valencià ha tingut dificultats per alterar un entrallat defensiu força alternatiu del Madrid, amb Casemiro com a acompanyant de Varane a l’eix de la defensa. Quan ho ha fet, però, ha estat contundent i Morales, guanyant l’esquena d’Odriozola, ha connectat amb molta categoria una centrada de Miramón al fons de la xarxa.

Poc esmolat de cara a porteria amb el pas dels minuts, el Madrid s’ha anat aculant i concedint terreny a un Llevant que primer ha malgastat un penal, aturat per Courtois a Roger, però que després ha aprofitat una jugada assajada en un córner perquè el propi Roger, ara sí amb una rematada ben angulada, superés l’estirada del porter belga i deixés sense resposta un Madrid que, encara sense Zidane a la banqueta, ha acabat amb el jove Arribas i Mariano sobre el terreny de joc per intentar rescatar un partit farcit d’inclemències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)