2a divisió FEF

El Llagostera empata a l’Hospitalet tot i avançar-se dues vegades (2-2)

Els gironins han encaixat el 2-2 quan s’havien quedat amb deu per l’expulsió absurda d’Aleix Roig

El Llagostera ha sumat un punt en un partit molt mogut al camp de l’Hospitalet, que posa el punt final a la sèrie de tres partits consecutius a domicili dels gironins –l’hauran resolt amb un 4 de 9. L’empat deixa un gust amarg pels blau-i-vermells, i és que s’han avançat dues vegades en el marcador però han vist com els locals igualaven el matx per acabar signant un empat més que just.

El Llagostera ha jugat amb intel·ligència la primera part, controlant molt bé el centre del camp de l’Hospitalet per no haver de perseguir l’esfèrica constantment. D’aquesta manera ha igualat forces amb els locals, que tot i tenir més control del ritme del partit no ha tingut sensació de superioritat. De fet, les dues primeres arribades han estat dels gironins, tot i que la primera ocasió clara ha estat de Salinas, amb un xut desviat per poc. Al minut 38 la bona feina del Llagostera ha trobat premi, i és que Cristian Gómez ha comès un penal per mans i Dieste no ha perdonat fent pujar el 0-1 al marcador.

L’Hospitalet, que ja en el 44’ havia estat a punt d’empatar amb un gran xut de Salinas, no ha tardat a igualar el marcador en la represa, i és que ha aprofitat una badada defensiva de la defensa del Llagostera per trobar Salinas dins l’àrea que, amb un xut creuat, ja no ha perdonat més (1-1, 55’). Després de l’empat el Llagostera ha patit durant uns quants minuts, i és que els locals buscaven el segon amb insistència. Tot i això, ha acabat arribant l’1-2 en una centrada de Duba que ha despenjat Guiu i Sascha, a l’àrea petita, ha endreçat a la xarxa (1-2, 71’). Quan el Llagostera ja havia fet el més difícil s’ha complicat la vida, i és que Aleix Roig ha vist la segona groga per perdre temps i ha deixat els gironins amb deu. Amb inferioritat el Llagostera ha fet un pas enrere i l’Hospitalet ho ha aprofitat per fer el 2-2 en el 82’ amb un bon xut des de lluny de Carmona. En l’última jugada del partit Guiu s’ha quedat sol davant d’Aliaga, però ha xutat al ninot i ha desaprofitat l’oportunitat de sumar els tres punts.