3a divisió FEF

El Figueres homenatja Sergi Murga en l’empat a Granollers (0-0)

El Figueres, que venia de perdre dimecres al camp del Sant Andreu (3-1), ha empatat al camp del Granollers en un partit sense gols i en què hi ha hagut poques ocasions. Les millors les ha tingut el conjunt dirigit per Javi Salmero en el tram final de partit, sobretot als peus de Valverde i de Pol Gómez, però el gol no ha arribat i els figuerencs s’han hagut de conformar amb l’empat.

Més enllà del resultat el partit ha estat marcat pel record que el Figueres ha tingut pel figuerenc Sergi Murga, víctima ahir al matí d’un tràgic accident quan anava amb bicicleta. Els figuerencs han lluït un crespó negre en el seu record, i també han situat sobre la gespa durant els noranta minuts una samarreta amb el dorsal cinc que va lluir l’exfutbolista en els quatre anys que va estar a la Unió, un ram de flors i el braçalet de capità que també va vestir el central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)