El Peralada supera el Banyoles amb un gol de Diaby en el tram final (1-0)

El record de Sergi Murga, vinculat als dos equips, ha estat ben present al municipal de Peralada

El Peralada i el Banyoles s’han enfrontat aquesta tarda en un partit que ha estat marcat pel record a Sergi Murga, traspassat ahir en un tràgic accident, que era el tècnic del juvenil del club xampanyer i va ser jugador del Banyoles durant dues temporades. Per aquest motiu abans del partit s’ha guardat un emotiu minut de silenci i la samarreta del Peralada amb el dorsal 5 que havia vestit el figuerenc ha estat ben visible al lateral del camp durant els noranta minuts.

Qui ha pogut brindar la victòria a Sergi Murga ha estat el Peralada, que ha decidit el partit en el tram final amb un bon gol des de fora l’àrea de Salim Diaby, que ha deixat clavat a Bartrina (1-0, 80’). El gol ha arribat quan millor estava el Banyoles, i és que en la primera part els locals sí que han tingut més control del partit però en la represa el partit s’ha trencat més i han estat els banyolins qui han gaudit de les millors ocasions tan abans com després del gol del Peralada.