3a divisió FEF

Un punt per fer camí de nou

3a divisió. El Figueres empata a Granollers un partit igualat en què té les millors ocasions

Granollers 0 Figueres 0

GRANOLLERS:Álvaro, Prado, Guillem Pujol (Muñi, 80), Campeny, Eloi, Ñito (Suaibo, 72¡), Morales, Marc Gelmà, Molins (Altimira, 60’), Marc Río (Darba, 80’) i Albert Ruiz (Muela, 60’).FIGUERES:Andrés, Gabri (Gallo, 65’), Maureta, Ayala, Granero, Jorge Torres (Treviño, 76’), Pol Gómez, Ousman (Dani Gómez, 76’), Pepu, Coto (Valverde, 28’) i Medina (Ivan Vidal 65’).ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:Al local Albert Ruiz i als visitants Jorge Torres i Gallo.COMENTARI:El Figueres va retre homenatge a Sergi Murga, traspassat ahir.

El Figueres va aconseguir ahir al camp del Granollers un valuós empat que li permet deixar enrere la derrota contra el Sant Andreu i tornar a fer camí per mirar amunt, després de només una derrota en nou partits. El cert és que l’empat va ser segurament el més just en un partit molt obert en què podia haver passat de tot, però les millors ocasions van ser per als de Javi Salamero.

Després d’una primera part amb els dos equips molt sòlids defensivament que no van concedir res al rival, en la represa la Unió va trobar la manera d’acostar-se a la porteria d’Álvaro. Ho va fer amb un parell de xuts des de lluny de Pol Gómez, que va obligar a intervenir el porter, i també amb jugades trenades que ni Pepu Soler, que va xutar alt, ni Valverde, a qui el porter se li va avançar, van aconseguir culminar. Defensivament els figuerencs no van patir en excés durant la segona part i el partit es va anar consumint sense gols fins al xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)