3a divisió FEF

Iván Amoedo canvia el Peralada pel Girona B

3a divisió. El migcampista gironí de 20 anys torna al club en el qual es va formar i del que va sortir-ne fa dos estius, una vegada acabada la seva etapa de formació amb el juvenil

Nova sortida al Peralada, que després d’anunciar la baixa de Cristian del Pozo, sense opcions d’esgarrapar minuts, en els últims instants abans del tancament del mercat ha informat que el migcampista Iván Amoedo fitxa pel Girona B, rival dels de l’Alt Empordà al mateix subgrup B del grup cinquè de tercera.

El conjunt xampanyer perd així una peça important al seu mig del camp (vuit partits i 541 minuts disputats, els darrers tres inèdit) que passa a reforçar el filial del Girona. Iván Amoedo va acabar una etapa de tretze temporades amb el club de Montilivi fa dos estius, quan després d’acabar la seva etapa de formació amb l’equip juvenil va fer el salt al Peralada per debutar a tercera divisió. Una campanya i mitja després, doncs, el gironí tornarà a defensar la samarreta del club del seu cor per mirar d’ajudar, amb la seva lluita, entrega i treball a la medul·lar, a lluitar per classificar-se per una segona fase de la lliga que permeti a l’equip dirigit per Àxel Vizuete optar a l’ascens a segona B.

Per suplir les baixes de Cristian del Pozo i d’Iván Amoedo, el Peralada ha treballat fins a darrera hora per incorporar una peça més en la plantilla dirigida per Albert Carbó, però no ha pogut tancar, finalment, cap operació

Jandro, a l’Horta

Paral·lelament a aquest moviment, el Girona va comunicar que Jandro jugarà cedit a l’Horta en qualitat de cedit pel conjunt blanc-i-vermell fins el final de la present temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)