Ligue 1

Neymar renova amb el PSG

Ligue 1. L’acord veurà la llum aquesta setmana en un moment on el futbol francès viu en risc de fallida per la licitació dels drets televisius que no troben propietari

Neymar ampliarà el seu contracte per quatre temporades més. Així ho han anunciat TNT Sports Brasil i la cadena francesa RMC. El davanter brasiler acabava contracte el juny del 2022 i amb aquesta nova vinculació serà jugador parisenc fins al 2026. Aquest moviment s’emmarca en la política del club francès de posicionar el brasiler com el seu jugador franquícia i amplia la incògnita de què passarà amb Mbappé que encara té contracte fins al juny del 2022, però, de moment, ha rebutjat totes les ofertes de renovació que li han presentat. En aquest sentit, aquesta renovació també podria acostar a Leo Messi al PSG. El director esportiu, Leonardo, ja va assegurar fa unes setmanes, que tenien interès per reclutar al crac argentí. I el mateix Neymar, fins i tot, va assegurar que tornaria a jugar amb el seu amic.

Aquesta renovació ha estat vista per molts com un ham perfecte per potenciar el futbol francès. Ara mateix, la patronal futbolística del país gal viu amb neguit perquè no troba comprador als seus drets de televisió. La licitació feta ahir no ha trobat comprador i, potser, la continuïtat del brasiler al Parc dels Prínceps assegura la presència d’un jugador de tallar mundial en el futbol francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)