Ligue 1

El Marsella, una olla de grills

Sortida. Villas-Boas presenta la dimissió com a entrenador de l’Olympique i acusa el president de la seva erràtica política esportiva. “No vull diners, només vull que em deixin marxar”

L’Olympique de Marsella s’ha convertit en una olla de grills. El club ha vist com el seu tècnic, André Villas Boas, ha presentat la seva dimissió en roda de premsa prèvia que ha de jugar el seu equip contra el Lens. El detonant ha estat l’erràtica política de fitxatges feta pel club en els últims mesos i que ha culminat amb aquest mercat d’hivern quan li han portat un futbolista que havia recomanat no fitxar. “Avui m’he aixecat i he llegit a la premsa que havien contractat a un nou jugador. Jo no ho sabia”, ha dit el portuguès per presentar tot seguit la seva dimissió. “Per això he presentat la meva dimissió. No vull diners, no vull res del president, Només vull que em deixin marxar. No estic d’acord amb la política esportiva i ells han trencat l’acord que teníem”, ha reblat el tècnic. Aquest és un nou cop de destral al club provençal que veu com aquesta temporada està sent un calvari. Fa uns dies, els aficionats van aturar l’entrenament i, fins i tot, van agredir el defensa Álvaro González. A conseqüència d’aquests incidents el club no va jugar el seu partit del passat cap de setmana. Ara caldrà veure que fa el president, Frank McCourt, que viu a Miami i que li ha de donar una resposta a Villas-boas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)