1a divisió

Hazard torna a lesionar-se

Mala peça. El belga pateix un trencament muscular i estarà de baixa entre tres i quatre setmanes. És la desena lesió del davanter des de que va arribar al Real Madrid

Eden Hazard s’està convertint en un calvari pel Real Madrid. El futbolista belga, per qui els blancs van pagar més de 100 milions d’euros fa any i mig, encadena una lesió rere l’altre. El futbolista, cridat a ser un dels referents del conjunt de la Castella i una petició directa de Zidane, no fa net i ja suma la seva desena lesió des que va arribar al Real Madrid. La darrera ha estat avui quan no ha pogut acabar l’entrenament matinal. En un primer moment ha semblat que era una petita contusió per fatiga muscular, però l’ecografia feta fa unes hores ha confirmat que pateix un trencament muscular. El període de baixa està estimat entre tres i quatre setmanes. Així doncs, l’internacional belga es perdrà els partits davant l’Osca, Getafe, València i Valladolid de lliga i té molt complicat arribar al duel d’anada dels vuitens de final de la Champions davant l’Atalanta del 24 de febrer a Bèrgam. Fins ara, Hazard ja s’ha perdut 43 partits oficials amb el Madrid i ha estat més temps de baixa que jugant o entrenant-se. Un calvari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)