Més futbol

L’Al-Ahly, rival del Bayern

Mundial de Clubs. El campió d’Àfrica s’imposa a l’Al-Duhail qatarià en els quarts de final i serà el primer escull de l’equip muniquès a Doha, on intentarà completar el seu sextet

El Bayern de Munic ja sap quin és el seu primer rival en el camí cap al seu desitjat sextet, que li permetria d’igualar el Barça com l’únic club que ha completat un any conquerint els sis títols que ha disputat. En un mundial de clubs que va córrer risc de suspensió a causa de la pandèmia i que finalment s’ha disputat en dates del 2021 tot i tractar-se del del 2020, l’equip muniquès obrirà foc enfrontant-se dilluns vinent a Doha al vigent campió d’Àfrica, l’Al-Ahly egipci, que en el partit de quarts de final disputat ahir a la tarda va imposar-se per la mínima a l’Al-Duhail, que participa en el torneig com a convidat com a campió del Qatar, país amfitrió del torneig.

Amb un xut des de la frontal de l’àrea de Hussein El Shahat, l’equip egipci va assegurar la seva plaça en les semifinals i la possibilitat de desafiar un Bayern de Munic que és el gran favorit de cara a una final en què haurà de veure’s les cares amb el Palmeiras, flamant campió de la copa Libertadores fa menys d’una setmana, o amb el Tigres mexicà, vigent campió de la Champions de la Concacaf, confederació que aglutina els països de l’Amèrica Central i l’Amèrica del Nord.

Nou vegades campió de l’Àfrica, l’Al-Ahly és l’equip que més vegades ha conquerit el títol continental i el que té més seguidors de tot Egipte, on és considerat l’equip del poble.

Gignac exhibeix galons

L’experimentat davanter francès, exjugador del Marsella, va resoldre l’altre partit de quarts de final disputat ahir entre el Tigres i l’Ulsan Hyundai, vigent campió d’Àsia. Gignac, que ja va marcar el gol que va donar el títol de la Concacaf a l’equip mexicà, va tirar de galons ahir per remuntar el gol inicial de l’equip sud-coreà, obra del central Ki-Hee Kim, que va anticipar-se molt bé a la defensa asteca a la sortida d’un córner.

Després d’avisar amb un colpeig de falta molt violent que va repel·lir Hyeon-Woo Jo, Gignac va irrompre per primer en una acció a pilota aturada, des del cor de l’àrea, i després aprofitant un clar penal va resoldre el partit en favor d’uns Tigres que diumenge desafiaran el Palmeiras per l’altra plaça en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)