3a divisió FEF

Un migdia per buscar tres punts vitals

3a divisió. El Girona B visita l’Horta, la Unió rep el Cerdanyola i el Banyoles, el Sant Andreu

La jornada del subgrup B de tercera serà reduïda, ja que només es disputaran tres partits i tots es disputaran al migdia i comptaran amb representació de la demarcació de Girona. El Banyoles i el Figueres jugaran a casa i rebran el Sant Andreu i el Cerdanyola, respectivament, mentre que el Girona B visitarà l’Horta.

Els tres equips necessiten el triomf per acostar-se als seus objectius, però el més necessitat és un Banyoles que busca una injecció de moral contra un Sant Andreu que tot i mantenir la segona posició passa per una mala dinàmica. Qui tampoc està en un gran moment és el Girona B, que al camp de l’Horta buscarà la primera victòria del 2021, que li permetria superar el Vilassar i assaltar la tercera posició. Per últim, el Figueres vol allargar el seu bon moment i fer saltar la banca a Vilatenim, i és que el Cerdanyola continua intractable al capdavant de la classificació i encara no ha perdut a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)