Pau Víctor enfila el Girona B en el 92’

3a divisió. El filial gironí supera l’Horta amb un gol del mitjapunta en el temps afegit

Horta 1 Girona B 2

HORTA:Luisma, Èric Ruiz, Xavi, Carles (Cristian, 46’), Guille (Jandro, 46’), Miki (Aumatell, 76’), Germán, Adilson, Genís, Joel i Bezis (suzuki, 70’).GIRONA B:Jonatan Morilla, Joel Bona, Pau Resta, Dan Coll, Ferran, Jofre, Ivan Amoedo (Àlex Sala, 73’), Joel Priego, Gonpi (Suli, 63’), Pachón i Dawda (Pau Víctor, 83’).GOLS:0-1 (37’) Dan Coll. 1-1 (88’) Joel, de penal. 1-2 (92’) Pau Víctor.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:al local Genís; i al visitant Jonatan Morilla.COMENTARI:El Girona B va assaltar ahir la tercera posició gràcies a la victòria al Feliu i Codina en un partit que va embogir en els minuts finals. En una primera part molt igualada, el filial gironí es va avançar en el marcador gràcies a una diana de Dan Coll en una acció a pilota aturada en què els locals van demanar una falta al porter. A l’inici de la segona part el Girona B va estar a punt de fer el segon aprofitant un contraatac, però amb el pas dels minuts va ser l’Horta qui va fer un pas endavant i va començar a tenir ocasions clares per signar l’empat. Genís i Jandro van tenir les millors, però la igualada en el marcador no va arribar fins que en el minut 90 Morilla va cometre un penal que Joel va transformar. L’empat semblava definitiu, però en el 92’ Pau Víctor va culminar un atac ràpid per fer el gol d’una victòria èpica.