2a divisió FEF

El Llagostera allarga el moment dolç a casa

Els gironins, que diumenge van guanyar el Lleida (1-0) i ara rebran el Badalona, no perden al municipal des del 9 de febrer del 2020

Sisè classificat, a un punt del tercer i dos per sobre del vuitè. Així va acabar la jornada el Llagostera després de superar el Lleida (1-0) dissabte a la tarda en el que va ser el primer partit a casa dels llagosterencs el 2021. Un partit de manual, pràctic i efectiu, que permet als gironins mantenir vives totes les aspiracions pel que resta de curs i respirar una mica més tranquil encara que el marge que té per evitar la lluita per no baixar a tercera sigui escàs. Sobretot perquè dels set partits que li resten per jugar als d’Oriol Alsina quatre seran a casa i només tres a fora, tot i que seran en camp molt complicats com els de l’Espanyol B, el Barça B i l’Olot.

Precisament el factor del municipal ha de ser un element clau en el que resta de temporada, i és que a casa és on el Llagostera s’està mostrant més fort i ha sumat tres de les quatre victòries que porta en el caseller –contra l’Espanyol B (2-0), el Barça B (1-0) i el Lleida (1-0), mentre que va guanyar al camp del prat (0-1). De fet, el Llagostera ja fa un any que no perd cap partit de casa en la lliga, una ratxa excel·lent però que també s’explica en part per l’aturada de la competició del curs passat i l’estiu pel mig.

L’última derrota del Llagostera al municipal va ser el 9 de febrer del 2020, en la visita de l’Atlètic Llevant (0-1). Des de llavors els blau-i-vermells han jugat set partits com a locals amb un balanç de tres victòries –les tres d’aquesta temporada– i quatre empats –contra l’Oriola (1-1) el curs passat i contra l’Andorra (0-0), l’Hospitalet (1-1) i l’Olot (1-1) aquest. Gràcies a aquesta dinàmica els d’Oriol Alsina són un dels únics tres equips del sugrup dels catalans que encara no han perdut a casa, acompanyats pel Nàstic i l’Andorra, que ocupen les dues primeres posicions i s’han escapat de la resta d’equips.

A més de la ratxa en la lliga, en l’últim any el Llagostera també ha demostrat la seva fortalesa a casa en la copa Federació. De fet, si els gironins van acabar aixecant el títol va ser en gran part gràcies a que van jugar totes les eliminatòries fins a la semifinal al municipal, on van aconseguir eliminar l’Eixea, el Nàstic, el Platges de Calvià i l’UCAM Múrcia. On sí que els llagosterencs no van poder evitar la derrota va ser en la copa del Rei, en l’eliminatòria contra l’Espanyol (0-1), tot i que van tenir la gesta molt a prop i van obligar als blanc-i-blaus a decidir el partit en la pròrroga.

El Badalona, l’objectiu

Amb la confiança que dona al conjunt gironí aquesta bona dinàmica com a local el Llagostera afrontarà aquest dissabte un nou partit al municipal (18h). Serà contra un rival directe com el Badalona, que després de superar diumenge l’Olot (1-0) ocupa la cinquena posició amb un punt més que el Llagostera, que el podria superar en la classificació. És una oportunitat d’or perquè els gironins encadenin per primera vegada dues victòries aquesta temporada, que servirien per afrontar la recta final gairebé amb la mirada més centrada en la zona alta que no pas en la baixa. I és que en cas de guanyar els gironins tindrien un segon premi, i és que tindrien la diferència de gols particular guanyada perquè a Badalona van empatar (0-0).

Curs 2019/20
Jornada 24
(9/2/2020)
Llagostera 1-3 Atlètic Llevant
Jornada 26
(23/2/2020)
Llagostera 1-1 Oriola
Curs 2020/21
Jornada 1
(18/10/2020)
Llagostera 0-0 Andorra
Jornada 3
(11/11/2020)
Llagostera 1-1 L’Hospitalet
Jornada 6
(25/11/2020)
Llagostera 2-0 Espanyol B
Jornada 8
(6/12/2020)
Llagostera 1-0 Barça B
Jornada 10
(20/12/2020)
Llagostera 1-1 Olot
Jornada 15
(6/2/2021)
Llagostera 1-0 Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)