1a divisió

Ferreyra respon a Luis Suárez

1a divisió. Un gol de l’expunta de l’Espanyol frena un Atlético de Madrid que ja assaboria la victòria gràcies a un doblet de l’uruguaià

ATLÉTICO 2 CELTA 2

ATLÉTICO:Oblak, Marcos Llorente, Savic, Giménez, Felipe (Torreira, 46’), Renan Lodi, Kondogbia, Koke, Saúl Ñíguez, Correa i Luis SuárezCELTA:Rubén Blanco, Hugo Mallo, Araujo, Murillo, Aaron Martín, Tapia, Denis Suárez, Brais Méndez, Nolito (Nolito, 69’), Iago Aspas i Santi Mina (Ferreyra, 75’).GOLS:0-1 (13’) Mina. 1-1 (45’) Suárez. 2-1 (50’) Suárez. 2-2 (88’) Ferreyra.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear). Targetes grogues a Felipe, Giménez, Tapia i Denis Suárez.

El Chucky Ferreyra, d’infaust record a l’Espanyol, va debutar ahir amb el Celta i va marcar un gol que va permetre a l’equip gallec d’arrencar un punt del Wanda Metropolitano en un partit de nou amb protagonisme molt destacable per a Luis Suárez, que amb un doblet va arribar a 16 gols en 17 partits.

En un bon inici de partit del Celta, Santi Mina va aprofitar una centrada d’Hugo Mallo per obrir el marcador. Sempre instintiu a l’àrea, però, Suárez va respondre primer aprofitant una centrada de Marcos Llorente i en la segona part ja una altra de Renan Lodi per capgirar el partit. En l’agonia del xoc, però, Ferreyra va penalitzar una desatenció defensiva dels colchoneros.

Dos positius més

L’Atlético de Madrid continua rebent males notícies pel que fa al coronavirus i ahir va saber que tant Héctor Herrera com Thomas Lemar estan contagiats i han de fer la corresponent quarantena. De fet, els positius dels dos jugadors van impedir que l’equip s’exercités al matí i van obligar els jugadors a anar al Wanda directament en els seus cotxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)