1a divisió

El Madrid sobreviu a l’escassetat

1a divisió. El conjunt de Zidane s’imposa al Getafe gràcies als gols de Benzemá i Mendy

El Real Madrid ha sortit indemne d’una nit perillosa, en què l’allau de lesions i la baixa per sanció de Toni Kroos havien encès les alarmes a Valdebebas. Contra un Getafe escàs de competitivitat, però, el conjunt madridista només ha necessitat dues fuetades en la represa per convertir-ho tot en un tràmit.

Obligat per una situació extremadament precària a nivell d’efectius, Zidane ha optat per sorprendre modificant el sistema, utilitzant a Ferland Mendy com a improvisat tercer central per donar volada a Marcelo, sempre buscant zones interiors, i al jove Marvin Park com a carrilers. Però tot i tenir un escenari de molta possessió de pilota, en què el Getafe ni tan sols ha rematat a porteria en la primera meitat, el conjunt blanc també li ha faltat una mica de creativitat per generar ocasions clares de gol en la primera meitat.

En una represa més oberta, i just quan el Getafe havia intentat agitar la nit donant entrada a Aleñá i a Take Kubo, el Madrid ha atestat dos cops consecutius i incontestables, primer amb una rematada de cap de Karim Benzemá i després amb una rematada des del cor de l’àrea del Getafe per resoldre una nit en què els blancs han sabut sobreposar-se a les inclemnències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)