Territorial

La majoria dels clubs de primera catalana voten en contra de la represa de la competició

Els 40 presidents de les entitats participants en la categoria s’han reunit avui. 32 han votat en contra de la represa de la lliga en les condicions actuals que ofereix la FCF, set han votat que sí estan a favor de tornar a competir i un s’ha abstingut

Els 40 equips participants a la primera catalana s’han reunit aquest vespre per posar idees en comú i votar si estan a favor o no de reprendre la competició amb les condicions que ofereix la FCF. Una vegada explicats tots els condicionants, fins a 32 clubs, una àmplia majoria, han votat en contra de tornar a reiniciar la lliga el cap de setmana del 27 i 28 de febrer; set han votat que sí volen tornar a jugar i un s’ha abstingut. Per tant, una vegada acabada la reunió, la comissió de clubs informaran del resultat a la FCF i serà l’ens qui haurà de decidir què fer.

Fa menys d’una setmana, el Procicat va donar llum verda a la represa de les competicions que donen accés a altres competicions estatals. La federació catalana va comunicar el dilluns que la competició a la primera catalana es reprendria l’últim cap de setmana de febrer i que com s’havia estipulat en l’últim pla de competició aprovat en assemblea el passat desembre, només es disputaria la primera fase de la lliga en la qual hi hauria dos ascensos a tercera (els vencedors de les dues eliminatòries a anada i tornada entre els quatre campions de cada subgrup) i fins a dotze descensos a segona catalana (els tres últims classificats de cada subgrup).

El secretari general de la FCF va amenaçar als clubs que no vulguessin jugar amb mesures com el descens, però una vegada comprovat que són 32 els que es neguen a reprendre la competició, sembla que no hi ha altra via que atendre les demandes que fa temps que reclamen i asseure’s a negociar

El 80% dels clubs que es neguen a tornar a competir al·leguen motius de salut (no es protegeix al jugador amateur); esportius (algunes plantilles s’hauran de refer); i econòmics (sense públic no hi haurà ingressos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)