Territorial

La lliga es reprendrà el 27 de febrer tant sí com no amb qui pugui ser-hi

1a catalana. La FCF ha ratificat la decisió tot i que 32 dels 40 clubs hi votessin en contra

La reunió de la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol que es va celebrar ahir va deixar una cosa molt clara: la lliga de 1a catalana i de la resta de categories que donen accés a competicions estatals es reprendrà el 27 i el 28 de febrer. Així estava acordat per la federació des de la setmana passada i es va ratificar ahir, tot i la negativa de la majoria de clubs, concretament 32 dels 40 de 1a catalana, que dimecres van votar en contra de la represa de la competició perquè ho consideren inviable per motius de salut, esportius i econòmics. Per tant, ja no hi ha marxa enrere i la competició arrencarà amb els equips que en vulguin formar part. De moment, els set que van votar a favor de la represa de la lliga i el que es va abstenir es dona per fet que arrencaran la competició, però a partir d’aquí tot és una incògnita. Des de la federació, però, s’assegura que en els quinze dies que queden perquè es reprengui la competició es mirarà d’arribar a acords amb tots els equips perquè el dia de l’inici el màxim nombre d’equips pugui, i vulgui, jugar.

De 2a en avall, aviat

La FCF també treballa amb l’escenari que el Procicat permeti aviat la posada en marxa de la resta de competicions i per això ahir ja va fer una enquesta als clubs de 2a, 3a i 4a catalana plantejant un retorn el 7 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)