Més futbol

El Bayern ja té el seu sextet

Mundial de clubs. Un gol de Benjamin Pavard doblega un competitiu Tigres

Bayern 1 Tigres 0

BAYERN:Neuer, Pavard, Süle, Lucas Hernández, Alphonso Davies, Alaba, Kimmich, Kingsley Coman (Douglas Costa, 74’), Sané (Musiala, 73’), Gnabry (Tolisso, 64’) i Lewandowski (Choupo-Moting, 73’).TIGRES:Nahuel Guzmán, Luis Rodríguez, Diego Reyes, Salcedo, Dueñas (Julio Quiñones, 80’), Rafael Carioca, Guido Pizarro, Luis Quiñones, Javier Aquino, Carlos González i Gignac.GOLS:1-0 (59’) Pavard.ÀRBITRE:Esteban Oostojich (uruguaià). Targetes grogues a Dueñas, Luis Rodríguez i Rafael Carioca.COMENTARI:Partit disputat a l’Education City Stadiumde la localitat d’Al Rayyan, a la perifèria de Doha (Qatar).

El Bayern de Munic de Hans Dieter Flick és campió de tot. Després d’adjudicar-se ahir a Doha el mundial de clubs contra un competitiu Tigres mexicà, l’equip muniquès iguala una fita que fins ara només tenia un precedent en la història: el Barça de Guardiola l’any 2009.

Contra un rival ben organitzat defensivament i amb la presència d’un André-Pierre Gignac que va donar fe de la seva categoria futbolística, al Bayern li va costar més del compte derrocar el campió de la Concacaf i només va poder fer-ho gràcies a un gol del defensa Benjamin Pavard, que a porta buida va aprofitar una pilota repel·lida per la disputa entre Nahuel Guzmán i Lewandowski al cor de l’àrea. Tot i la igualtat, les ocasions més clares van ser obra dels alemanys.

En el partit pel tercer i quart lloc, l’Al-Ahly egipci va superar el Palmeiras en la tanda de penals després d’haver empatat sense gols durant el temps reglamentari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)