3a divisió FEF

Un derbi d’aspiracions radicalment diferents

3a divisió. El Girona B, amb la segona posició en el punt de mira, rep aquest migdia (12 h) el Banyoles, que lluita per sortir del descens

El municipal de Riudarenes és aquest migdia (12 h) l’escenari d’un derbi gironí, el que enfrontarà el Girona B i el Banyoles, un partit entre dos equips amb aspiracions radicalment diferents. I és que el filial blanc-i-vermell, que va tornar al camí del triomf la jornada passada (1-2 contra l’Horta), té la segona posició en el punt de mira, a només dos punts de distància i amb un partit menys; a l’altre bàndol, els del Pla de l’Estany, en canvi, són a sota de la classificació, en plena lluita per sortir del descens, però també revitalitzats per la darrera victòria (3-1 contra el Sant Andreu). En la primera volta, en el duel en terreny banyolí, l’enfrontament se’l va emportar el Girona B que va imposar-se per 1-3.

El Peralada contra el segon

A la mateixa hora (12 h), el Peralada visitarà al Sant Andreu. En un camp que li és talismà –al Narcís Sala ha guanyat els tres últims partits i només ha perdut una vegada en sis visites–, el conjunt xampanyer intentarà emportar-se tres punts que li permetrien mirar cap amunt, un cop entrada la recta final d’una lliga a la qual li queden set partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)