2a divisió FEF

El Llagostera suma un bon punt en un partit molt obert (2-2)

Els gironins s’han avançat molt aviat però han hagut de remar després que el Badalona capgirés el marcador

El Llagostera no ha pogut encadenar la segona victòria a casa, però ha sumat un punt molt valuós contra el Badalona en un partit en què podria haver passat de tot, i és que els gironins s’han avançat molt aviat però després han hagut de remar perquè el Badalona, que ha jugat els últims minuts amb deu, havia capgirat el marcador.

El partit no podia començar millor pel Llagostera. Després que el Badalona demanés un penal de Marcos en la primera acció del partit els gironins han tingut una falta al vèrtex de l’àrea que Cortés ha transformat amb gol amb l’ajuda de Llerena, que ha desviat la seva centrada xut (3’). Tot i el gol els llagosterencs no han estat còmodes, i és que el Badalona ha estat més ordenat, precís i ambiciós. Els visitants han anat tancat el Llagostera a la seva àrea i han trobat el premi amb un penal de Diego sobre Robert Simón que ha tranformat Musa en el gol de l’empat (27’). El Badalona no ha abaixat el ritme després de l’1-1. De fet, Musa i Robusté han tingut just després dues accions per empatar. No han trobat el gol, però sí que ho ha fet Robert Simón abans del descans amb un xut creuat (1-2, 41’).

En la segona part el Llagostera ha igualat les forces. De fet, els gironins han dominat, però els hi ha costat molt generar ocasions perquè la defensa del Badalona era un mur. En canvi, els visitants han tingut oportunitats per fer el tercer al contraatac, però les han desaprofitat. En el 71’, però, el Llagostera ha acabat trobant l’empat amb una volea de Cortés des de la frontal de l’àrea que ha entrat a la base del pal. El partit ha embogit, i Dieste just després podria haver capgirat el marcador. En el 81’ el Badalona, que venia d’enviar dues pilotes al pal de Larrosa i Chema Moreno, s’ha quedat amb deu per una entrada duríssima d’Aparicio i el Llagostera ho ha estat a punt d’aprofitar immediatament amb una doble ocasió de Sascha, que primer ha topat amb el pal i després amb una ma miraculosa del porter badaloní. Després, però, el Badalona no s’ha tancat al darrere i els dos equips han valorat molt el punt que tenien al sac.