Territorial

Victòria amb solvència

Div. d’honor juvenil. El Girona fa un matx pragmàtic en atac i frustra un Mallorca voluntariós que veu com Joel li atura un penal amb l’1-3

Mallorca 1 Girona 4

MALLORCA:Quevedo, Dani, Marcos, Pablo, Óscar Sánchez, Torregrosa (Quintanilla, 86’), Conejero (Gabriel Santos, 45’), Horrach, Makate (Miquel Ginard, 66’), Mario (Leonardo, 66’) i Llabrés.GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Oriol Comas, Loïc, Jordi Palacios, Nil Sauret, Gabri Martínez (Andoni Molina, 78’), Ricard Artero, Kemo (Kane, 85’), Òscar Ureña (Iker García, 85’) i Arnau Farnós (Marc Cintas, 71’).GOLS:0-1 (4’) Kemo. 0-1 (32’) Gabri Martínez. 1-2 (37’) Llabrés. 1-3 (57’) Gabri Martínez, de penal. 1-4 (61’) Òscar Ureña.ÀRBITRE:López del Amo.T.G.:Torregrosa, Òscar Ureña, Jordi Palacios, Ricart Artero i Nil Sauret.T.V.:directa a Óscar Sánchez (56’), del Mallorca.COMENTARI:L’equip juvenil del Girona va vèncer amb autoritat i solvència al camp del Mallorca i continua fent passos ferms per disputar la segona fase amb opcions de lluitar per la fase de campions. Després de vèncer l’Espanyol 2-0, els gironins van esmicolar amb pragmatisme i efectivitat ofensiva un conjunt balear voluntariós. En la primera arribada clara, Kemo va avançar els d’Àlex Marsal, que van fer una segona diana quan el Mallorca més atacava la seva àrea. Els mallorquins van retallar distàncies de seguida, però un penal i la conseqüent expulsió d’un defensa local va permetre a Gabri fer el seu doblet i gairebé sentenciar el matx. De fet, Joel va acabar d’assestar un cop definitiu als locals quan entre ell i el pal van aturar una pena màxima que hauria suposat el 2-3. Fallar el penal va enfonsar el Mallorca, que poc després va veure com els blanc-i-vermells feien l’1-4 definitiu, sense voler fer més sang a un rival ferit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)