1a divisió

El Madrid tomba el València sense despentinar-se

1a divisió. Benzema i Kroos signen els gols del triomf blanc en una tarda plàcida per la manca de resistència que va oferir l’equip de Javi Gracia

Real Madrid 2 València 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Lucas Vázquez, 27’), Nacho, Varane, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric (Isco, 79’); Asensio (Arribas, 71’), Benzema (Mariano, 79’) i Vinícius.VALÈNCIA:Jaume; Correia, Gabriel Paulista, Ferro, Gayà; Soler (Christian Oliva, 63’), Wass (Kang-In Lee, 63’), Racic, Guedes (Yunus, 46’); Vallejo (Gameiro, 46’) i Maxi Gómez (Cutrone, 83’).GOLS:1-0 (12’) Benzema. 2-0 (42’) Modric.ÀRBITRE:Sánchez Martínez. T.G.: a Guedes, Racic i Correia.

Victòria fàcil del Real Madrid contra un València que, durant bona part del partit, no va comparèixer a Valdebebas. Els blancs es van imposar gràcies als gols que van signar dos veterans, Karim Benzema i Toni Kroos, en la primera part i continuen en segona posició, a sis punts de l’Atlético però amb dos partits més que els de Simeone. Al darrere seu queda el Barça, a tres punts però amb un partit menys.

Abans que s’hagués consumit el primer quart d’hora de joc, el marcador ja reflectia la superioritat del Madrid. Una magnífica maniobra de Benzema –control a la frontal i xut enroscat, d’esquerra a dreta, lluny de l’abast de Jaume– va suposar el primer gol de la tarda. El segon va arribar a tocar del descans, en una combinació entre Lucas Vázquez i Kroos, que l’alemany va resoldre enviant la pilota a la xarxa amb un colpeig sec. Molt més motivat que el seu apàtic rival, l’equip de Zinedine Zidane va necessitar només mig partit per ficar-se els tres punts a la butxaca. Només la lesió de Carvajal va amoïnar el tècnic francès.

Després de la represa, el València va posar una marxa més però no n’hi va haver prou. L’equip de Javi Gracia es troba molt lluny del nivell exigible per competir al capdamunt de la classificació. Al Madrid, per la seva banda, el VAR li va anul·lar un gol, signat per Mendy, per fora de joc, després que l’àrbitre hagués assenyalat el centre del camp.