Líders provisionals

3a divisió. El Girona goleja el Sants gràcies a una bona primera part i encapçala la taula del subgrup B amb dos matxs més que el Cerdanyola

Girona B 3 Sants 0

GIRONA B:Jona, Jofre, Pau Resta, Dan Coll, Arnau, Iván Amoedo (Àlex Sala, 75’), Ferri, Gonpi (Sergi Benítez, 66’), Pau Víctor (Adrià Turmo, 58’), Joel Priego (Adrià Gené, 66’) i Pachón (Ferran Brugué, 58’).SANTS:Oriol, Batalla, Domingo (Rubi, 46’), Miguel (Mulero, 65’), Abdul, Jordi (Iván, 46’), Thommy (Erik, 46’), Calatrava, Favio (Guillermo, 46’), Èric i Ot.GOLS:1-0 (21’) Pau Víctor. 2-0 (27’) Arnau. 3-0 (31’) Joel Priego.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:Als local Arnau, i Pau Resta; als visitants Ot i Mulero.T.V.:Cap.COMENTARI:Partit disputat a l’estadi de Montilivi.

El Girona B va superar amb solvència el cuer de la taula, el Sants (3-0). El filial blanc-i-vermell en va fer prou amb una magnífica primera part per sentenciar l’enfrontament i col·locar-se líder de la classificació del subgrup B amb dos partits més que el Cerdanyola. En deu minuts d’inspiració, els d’Àxel Vizuete van fer tres dianes. La primera gràcies a Pau Víctor, que va rematar a plaer a dins de l’àrea (21’); la segona, obra del lateral Arnau Martínez, i la tercera i definitiva, a través de Joel Priego (31’).

Els gironins van tenir ocasions per ampliar l’avantatge, sobretot en el segon temps, però la bona actuació del porter rival, Oriol, va impedir que el Girona B acabés amb una renda encara més còmoda el partit. El filial mai va veure perillar el matx, si bé es va trobar un Sants que, tot i anar cuer, va intentar retallar distàncies.