Territorial

Els delegats de la FCF proposen reprendre el futbol territorial i de base

Amb condicionants. Encara falta que la junta directiva de l’ens aprovi la proposta sempre i quan el Procicat aixequi demà les mesures de restricció actuals relacionades amb el futbol federat català. La represa de les competicions serien el cap de setmana del 6 i 7 de març

En la reunió celebrada aquesta tarda entre els delegats territorial de la FCF, s’ha decidit traslladar a la junta directiva la proposta de reprendre les competicions amateurs i de base d’àmbit català a partir del cap de setmana del 6 i 7 de març, sempre i quan el Procicat decideixi aixecar les restriccions actuals relacionades amb la pràctica de l’esport federat català.

La reunió que ha comptat amb la presència del president Joan Soteras i dels 14 delegats, ha servit per seguir la línia del mandat aprovat en la darrera assemblea general ordinària, després de tenir en compte les consultes efectuades als clubs.

La FCF ha informat, a través d’un comunicat, que s’està treballant perquè la tornada a la competició es pugui fer amb públic i, al mateix temps, ha tornat a confirmar l’inici de les competicions que donen accés a competicions estatals pel cap de setmana del 27 i 28 de febrer –les de futbol sala s’iniciaran ja el proper cap de setmana.

En l’últim punt, la FCF ha informat que la comissió interterritorial ha proposat a la junta directiva una rebaixa parcial de les tarifes arbitrals, atesa les demandes dels clubs, que travessen per una situació delicada i, al mateix temps, s’ha confirmat que les campanyes d’ajuda Tots som un equip i #orgullosa es mantindran amb pagaments proporcionals amb l’objectiu d’ajudar a les entitats en la tornada a la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)