1a divisió

I ara, sense Benzema

1a divisió. El Real Madrid perd el seu davanter centre titular, amb problemes als adductors, per visitar el Valladolid quan encara té una generosa llista de futbolistes a la infermeria

El Real Madrid continua inscrivint noms en la seva llista de baixes. L’últim, el d’un dels seus futbolistes més influents, Karim Benzema, que, amb problemes als adductors, no podrà viatjar aquest vespre fins a Valladolid per enfrontar-se al club presidit per un il·lustre exjugador blanc com és Ronaldo Nazário. “Sabem qui és Karim i el que representa per a nosaltres, però ens toca acceptar que no hi serà i intentar recuperar-lo de la manera més ràpida possible, a ell i a la resta”, va dir ahir el tècnic blanc, Zinedine Zidane, que esperava recuperar efectius al llarg de la setmana, però ni Fede Valverde, ni Eden Hazard, ni Rodrygo Goes van poder exercitar-se amb el grup. A tots ells, a més, s’hi sumen Dani Carvajal, Sergio Ramos i Marcelo, que encara en tenen per alguna setmana més en els seus processos de recuperació.

Pel que fa al problema físic de Benzema, s’espera que avui se sotmeti a diverses proves mèdiques per determinar exactament l’abast de la lesió i, el que més preocupa al Madrid, si podrà estar disponible de cara al partit d’anada del vuitens de la Champions contra l’Atalanta, ja que en la plantilla, després de la sortida de Luka Jovic a l’Eintracht de Frankfurt, el club blanc només disposa com a relleu en punta de Mariano Díaz, un futbolista que ha tingut molt poca participació en les darreres temporades.

Zidane no es pronuncia

Molt interrogat per la setmana màgica que han viscut Kylian Mbappé i Erling Haaland, el tècnic marsellès va renunciar a decantar-se per un dels dos, si bé va tenir paraules d’elogi per al seu compatriota. “Les prestacions que va demostrar en l’últim partit van ser molt bones. Em va agradar el que va fer per la bellesa del seu futbol, ho vaig passar bé veient els seus moviments”, va argumentar el tècnic del Madrid, que també va sortir en defensa del nivell de la lliga, que, tot i els bons resultats del Granada i del Vila-real en l’Europa League, s’ha vist força superat en tres eliminatòries. “No crec que el nivell de la lliga sigui dolent. Simplement que avui en dia tot costa molt i són coses que poden passar. Però el nivell de la lliga és molt competitiu”, va tancar el francès, esperançat de poder guanyar aquest vespre a Zorrilla i que l’Atlético es conitnuï deixant punts pel camí.

4 Partits guanyats 15

9 Partits empatats 4

10 Partits perduts 4

19 Gols a favor 49

26 Gols en contra 21

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)