1a divisió

Dura ensopegada de l'Atlético contra el Llevant (0-2)

Els gols de Morales i De Frutos donen la victòria als granota

L’Atlético de Madrid comença a donar símptomes de debilitat. Només tres dies després de deixar-se dos punts al Ciutat de València en un partit ajornat de la jornada 2, el conjunt colchonero ha ensopegat novament contra un Llevant que ha amenaçat molt en la primera meitat al contracop i que ha trobat en José Luis Morales l’autor del primer gol del partit.

Davant la necessitat, l’Atlético ha atacat amb insistència en la represa, amb Luis Suárez estavellant una pilota a la creueta i Dani Cárdenas aturant més d’una escomesa dels de Simeone. Amb el temps ja complert, per això, i amb Oblak intentant empatar a l’àrea contrària, Jorge de Frutos ha aprofitat la rèplica per marcar a porteria buida i confirmar una nova punxada d’un Atlético que dimarts s’enfrontarà al Chelsea en la Champions League.

Més enllà del resultat, el conjunt madrileny també ha hagut de lamentar la lesió de José María Giménez, que ha hagut de ser substituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)