3a divisió FEF

Un altre derbi per al Girona B; el Peralada l’espera

3a divisió. El conjunt blanc-i-vermell i el verd-i-blanc es veuen les cares a feu xampanyer. El Banyoles rep la Grama i el Figueres visita el Vilassar

El Girona B, líder, tot i haver jugat dos partits més que el segon –el Cerdanyola, a qui treu 2 punts–, es troba avui davant un nou derbi. Després de disputar-ne un altre fa just una setmana contra el Banyoles, a qui es va imposar (2-0), aquesta tarda (16.15 h) visita el Peralada al municipal xampanyer. L’equip dirigit per Albert Carbó, cinquè amb 20 punts, espera, doncs, un os contra el qual buscarà un nou triomf que li permeti seguir còmode i, de retruc, mirar cap a dalt. Els d’Àxel Vizuete, embalats, amb tres victòries seguides, l’última entre setmana a Montilivi (3-0) contra el Sants, intentaran allargar la ratxa per continuar al capdavant de la classificació.

Vital per al Banyoles

Cada jornada que passa, el partit és més crucial i en aquest escenari es troba el Banyoles, que, penúltim amb 11 punts i amb la urgència de guanyar per sortir del pou, rep (12 h) la Grama. Finalment, el Figueres, a la mateixa hora (12 h), jugarà al feu del Vilassar. El conjunt figuerenc, setè amb 18 punts i que encadena tres empats, també necessita sumar de tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)