2a divisió FEF

El Llagostera suma un punt al camp de l’Espanyol B (1-1) que haurà de fer bo a casa

El Llagostera ha sumat un punt al camp de l’Espanyol B (1-1) que li dona opcions a acabar la jornada fora de les posicions de perill, però que haurà de fer bo la setmana que ve a casa contra el Cornellà. El repartiment de punts ha estat just, i és que els locals han controlat més el matx durant els noranta minuts, però el Llagostera ha tingut l’encert d’avançar-se en el marcador en la primera part tot i que l’alegria només li ha durat uns segons.

El Llagostera ha tingut clar des de l’inici que no li podia competir el domini de la possessió al filial blanc-i-blau, així que li ha cedit la iniciativa. En els primers minuts ho ha passat malament, i és que l’Espanyol B ha arribat amb facilitat a l’àrea a través de bones combinacions i arribades per banda. Els gironins, però, s’han defensat bé dins l’àrea i a poc a poc han començat a respirar. De fet, després d’un parell d’arribades perilloses ha arribat el gol del Llagostera en una acció en solitari de Dieste, que ha recuperat l’esferèrica, ha marxat per velocitat de la defensa i ha definit davant de Joan García, que ha tocat la pilota però no ha evitat el 0-1 (28’). L’alegria ha durat poc, i és que els locals han empatat en la jugada següent en una centrada al segon pal que Gori ha rematat creuat de volea superant Marcos (1-1, 30’). Just després encara podia haver arribat el 2-1, i és que Diego ha desviat cap a la seva porteria una centrada de Jofre i Marcos ha hagut de treure una ma miraculosa.

Amb l’empat en el marcador el guió del partit ha tornat a ser el d’abans de l’intercanvi de cops. L’Espanyol B ha tingut la possessió i ha marcat el ritme, però el Llagostera s’ha mantingut força sòlid en defensa i també ha tingut les seves opcions de fer mal al contraatac. Passat l’equador de la segona part els locals han tingut les millors ocasions, sobretot amb una rematada de Max Svensson al segon pal que, tot sol, l’ha enviat als núvols. En els últims minuts el partit ha estat obert però no hi ha hagut ocasions clares en cap de les dues porteries perquè les defenses no han fet ni una sola concessió.