El Banyoles perd a casa contra la FE Grama (1-3) i el Figueres, a Vilassar (2-1)

Mals resultats per als dos equips gironins de tercera divisió que han competit aquest migdia. El Banyoles ha perdut a casa contra la FE Grama (1-3) i el Figueres també ha sortit de buit de la seva visita a Vilassar de Mar (2-1).

El Banyoles ha fet un pas enrere al Miquel Coromina, superat per la FE Grama. Els de Kiku Parcerias no han començat malament i han tingut algunes arribades per marcar, però ha estat el conjunt de Santa Coloma de Gramenet qui ha fet el 0-1, de Monterde (38’). Només de començar la segona part, els banyolins han rebut una galleda d’aigua freda amb el 0-2, de Víctor, en una falta lateral (48’). Un penal de Monchi a Montalbán, transformat per Adil, ha deixat el partit sentenciat amb el 0-3 (83’), tot i que just després Bargalló ha marcat l’1-3 que donava una mínima esperança als locals.

A Vilassar, el conjunt maresmenc ha marcat l’1-0 en la recta final de la primera meitat, mitjançant Granero (41’). El Figueres, però, que ja havia tingut diverses arribades, ha empatat just abans del descans amb un gol d’Ousman (45’). La segona meitat ha començat malament per als de Salamero, que han encaixat el 2-1 en la sortida d’un córner, en què Granero ha tornat a marcar (50’). El Figueres ha buscat l’empat fins al final, però li ha faltat encert. De fet, ha topat dues vegades amb el pal. Primer en una falta des de lluny de Coto que, després de botar a l’àrea, ha acabat rebotant a la fusta (80’). I, ja en l’afegit, la rematada de Medina també ha impactat al pal.