A la Unió li falta encert

3a divisió. El Figueres perd a Vilassar penalitzat per dues accions protestades a la seva àrea i per dues pilotes al pal en la recta final

Vilassar 2 Figueres 1

VILASSAR:Román, Varese, Canelada, Borges, Edu Domingo, Eslava, De la Torre (Miguel López, 82’), Cano (Ruy, 70’), Granero, Marc Pascual (Romano, 70’) i Martí Serra.FIGUERES:Andrés, Gabri (Ivan Vidal, 68’), Maureta, Gallardo (Coto, 76’), Pol Gómez, Granero (Valverde, 59’), Torres, Ousman (Tarrenchs, 68’), Dani Gómez (Treviño, 59’), Pepu i Medina.GOLS:1-0 (39’) Víctor Granero. 1-1 (44’’) Ousman Touray. 2-1 (49’9 Víctor Granero.ÀRBITRE:Ainara Acevedo Dudley,T.G.:De la Torre, Eslava, Edu Domingo, Varese, Martí Serra i Miguel López, del Vilassar, i Marc Medina, del Figueres.T.V.:Cap.

El Figueres va sortir de buit de la seva visita a Vilassar de Mar, penalitzat per la falta d’encert i per dues jugades puntuals a l’àrea d’Andrés protestades a l’àrbitra. En una primera part equilibrada, els altempordanesos van generar algunes arribades, sobretot una d’Ousman. Però va ser el Vilassar el que va marcar l’1-0, amb un cop de cap de Víctor Granero (41’). Ousman, però, va empatar just abans del descans. La segona meitat va començar malament per als de Salamero, que van rebre el 2-1 en un córner, en què Granero va tornar a marcar en aprofitar un bloqueig en què Acevedo Dudley no va veure falta (50’). El Figueres va buscar l’empat fins al final, però li va faltar encert. De fet, va topar dues vegades amb el pal. Primer, en una falta des de lluny de Coto que, després de botar a l’àrea, va acabar rebotant a la fusta (80’). I, ja en l’afegit, la rematada de Medina també va impactar al pal.