3a divisió FEF

El Peralada i el Girona B s’anul·len en un partit sense ocasions (0-0)

El Peralada i el Girona B s’han repartit els punts en un partit sense gols i amb molt poques ocasions que trenca la ratxa de victòries del filial gironí, tot i que permet als dos equips encadenar quatre partits sense perdre.

Els dos equips s’han respectat massa des del xiulet inicial i el joc s’ha concentrat al centre del camp, sense que cap dels dos equips disposés de grans arribades a la porteria rival. Josu, en el primer quart d’hora, ha tingut una de les millors del Peralada però la defensa li ha tapat la rematada, mentre que a la mitja hora Pau Victor ha tingut la més clara del filial gironí amb un xut que ha sortit per sobre el travesser.

En la represa el guió pràcticament no ha canviat, i és que ni uns ni altres han imposat el seu joc i encara hi ha hagut menys arribades a porteria. De fet, només Josu, amb un xut molt alt, ha generat una mica de perill pel conjunt local abans del xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)