2a divisió FEF

Un punt per continuar igual

2a divisió B. El Llagostera empata contra l’Espanyol B (1-1), al qual guanya la diferència de gols particular, i manté la igualtat en la lliga

Espanyol B 1 Llagostera 1

ESPANYOL B:Joan Garcia; Rubén Sánchez, Recasens, Ricard Pujol, Nil Jiménez; Gori (Julen, 87’), Alejandro Pérez, Pedro Torres (Max Svensson, 68’); Jofre (Raigal, 80’), Jutglà (Mahicas, 87’) i Becerra (Ivan Gil, 80’).LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez (Aimar, 77’), Julen Monreal, Diego, Bigas; David García (Manchón, 77’), Cortés; Guiu, Gil (Pitu, 92’), Duba (Aleix Roig, 77’); i Dieste (Youssef, 88’).GOLS:0-1 (28’) Dieste. 1-1 (30’) Gori.ÀRBITRE:Ramo Andrés.T.G.:als locals Jofre, Rubén Sánchez i Raigal; i als visitants Duba, Dieste, Pere Martínez i al tècnic Oriol Alsina.

El Llagostera continua immers en la lluita per evitar la zona baixa de la classificació després de l’empat d’ahir al camp de l’Espanyol B (1-1), que s’haurà de fer bo la setmana que ve a casa contra el Cornellà. El punt, just, es va haver de treballar de valent, i és que a la Dani Jarque va ser l’Espanyol B qui va dur la iniciativa del partit i va tenir més ocasions.

Si bé el partit va tenir més color blanc-i-blau, el Llagostera no hi va estar incòmode, amb l’excepció dels primers minuts, en què els locals van tancar els gironins a l’àrea, però no van trobar porteria. De fet, a partir del minut 15, els visitants van començar a trepitjar àrea rival i ho van arrodonir amb l’encert de Dieste, que després de recuperar la pilota es va plantar davant Joan Garcia i el va superar per dalt (28’) –el porter la va tocar, però no va ser suficient per evitar el gol–. El guió del partit es posava perfecte per al Llagostera, però va durar molt poc, i és que en l’acció següent Gori va fer l’empat aprofitant l’enèsima centrada del gironí Jofre Carreras.

L’intercanvi de cops no va modificar gens el guió. El Llagostera, sòlid defensivament dins l’àrea, va continuar cedint la iniciativa i buscant les seves oportunitats al contraatac i en jugades aïllades. Les va tenir amb comptagotes, i no les va aprofitar, però com a mínim es va mantenir ferm defensivament per assegurar un punt que podria valdre un tresor i que es podria haver esfumat si Max Svensson hagués afinat la punteria en els minuts finals.

Segurament han tingut més arribades, però no han estat clares. Hem competit bé i la llàstima és no haver aguantat el gol durant més minuts
El més positiu és haver guanyat el ‘goal average’ a l’Espanyol B. Podria ser determinant