Territorial

La FCF torna a ajornar la represa del futbol territorial i de base

Límit. L’ens esportiu comunica que sense l’aixecament de les restriccions per part del Procicat les competicions no es poden reiniciar i avisa que si no es pot competir com a molt tard el cap de setmana del 20 i 21 de març es determinarà “la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris”

La FCF ha comunicat que es torna a posposar la represa del futbol territorial i de base ja que el Procicat no ha aixecat suficientment les restriccions mínimes per assegurar el desenvolupament idoni de les competicions. L’ens organitzatiu ha establert com a data límit del cap de setmana del 20 i 21 de març per a l’inici de les lligues, i és que, si no es pot competir en aquesta data, caldrà fer un anàlisi sobre la viabilitat del format actual establert per a les lligues. I és que, si l’autorització per a reprendre les competicions va més enllà de la data límit fixada, la FCF determinarà la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris i proposarà un nou format de competició d’inscripció voluntària sense efectes d’ascensos i descensos.

La primera catalana, sí

Tot i aquest revés, la FCF confirma que es manté l’inici de les competicions que donen accés a competicions estatals, és a dir, la primera catalana es reprendrà tal com va fixar l’ens el proper cap de setmana tot i els dubtes de molts equips de fer viable la seva situació.

Per ajudar als clubs, la FCF ha anunciat rebaixes en els rebuts arbitrals, un estalvi tan sols d’uns 34,42 euros per als equips de primera catalana, de 13,79 euros per als equips que competeixen en la categoria preferent juvenil i de 15,67 per als de preferent femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)