3a divisió FEF

Un migdia per acostar-se als objectius

3a divisió. El Peralada visita la FE Grama (11.45h) i a les 12 h el Girona B rep el Sant Andreu i el Figueres el Sants i el Banyoles s’enfronta al Granollers

Els quatre equips de la demarcació gironina de tercera divisió afronten aquest migdia un compromís clau en una jornada sense duels directes que pot servir per acostar-se molt als seus objectius.

El primer que es posarà en marxa és el Peralada, que visita la FE Grama, un rival directe per la lluita per la sisena posició. Els xampanyers de moment tenen aquesta posició de privilegi i no la volen perdre, encadenant el cinquè partit sense perdre, però els de Santa Coloma passen un bon moment des de dues victòries. A les 12 h es jugarà un altre partit important per aquesta sisena posició: el Figueres es vol acostar al conjunt xampanyer aprofitant la visita a Vilatenim del Sants.

A les 12 h també jugaran el Girona B i el Banyoles. El filial gironí va perdre ahir el lideratge per la victòria del Cerdanyola i necessita guanyar a Riudarenes un altre aspirant a tot com el Sant Andreu, que fa un mes que no guanya. Els banyolins, cuers, són els més obligats a guanyar però no ho tindran gens fàcil, ja que visiten un Granollers que està en estat de gràcia i encadena tres victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)