3a divisió FEF

Javi Salamero dimiteix com a tècnic de la Unió

3a divisió. L’entrenador ha anunciat en la roda de premsa posterior a la derrota del Figueres a Vilatenim contra el Sants (1-2) que presenta la carta de baixa voluntària

L’entrenador del Figueres, Javi Salamero, ha presentat la seva dimissió com a tècnic en la roda de premsa posterior a la derrota del seu equip a Vilatenim contra el Sants (1-2).

Salamero, que va assumir el càrrec el curs passat en substitució de Xavi Agustí –concretament el 6 de novembre del 2019 també després d’una ensopegada dels figuerencs contra el Sants– busca un revulsiu en el seu equip després d’encadenar quatre partits sense conèixer la victòria. El Figueres ha aconseguit tres punts dels dotze últims possibles i a falta de quatre jornades per a la conclusió de la primera fase del campionat haurà de batallar per evitar jugar una segona fase per evitar el descens a primera catalana. Els de l’Alt Empordà es troben a cinc punts ja del sisè classificat, el primer equip que evitaria una segona fase no apte per a cardíacs.

El club, en principi, accepta la renuncia de Javi Salamero i demà al vespre, la junta directiva es reunirà per decidir qui assumirà el càrrec que deixa el fins avui tècnic del primer equip de l’entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)