2a divisió A

El protagonista

Pol Valentín

Valentín s’hi deixa la cara

En el Fuenlabrada-Girona, Pol Valentín es va trencar la mandíbula després de topar amb Belman

El lateral dret s’haurà d’operar i es perdrà diversos partits de lliga

Amb l’àrbitre a punt de xiular el final del partit que enfrontava el Fuenlabrada al Girona, i en una jugada que no suposava excessiu perill per als madrilenys, Pol Valentín va veure com una forta topada amb el seu porter, José Javier Belman, el deixava estabornit damunt de la gespa del Fernando Torres. Atordit, però conscient que s’havia fet mal, el d’Avinyonet de Puigventós va endur-se les mans a la cara en un gest instintiu que deixava palès el dolor que sentia. El genoll del seu company havia impactat en el rostre del lateral dret provocant-li una doble fractura a la mandíbula que el deixarà fora dels terrenys de joc diverses setmanes. De moment, el futbolista es manté estable a l’hospital en espera de poder ser operat d’urgència per reduir-li la fractura i iniciar, amb paciència, el procés de recuperació.

En un primer moment, ni Belman, ni la resta de companys van imaginar-se la greu lesió de l’empordanès. Amb les presses per buscar el 2-1, ja en el temps afegit, els companys no van prestar atenció a Valentín, que es mantenia estirat amb clares mostres de desesperació pel dolor. Amb més serenor de revolucions, els jugadors més propers a l’acció van avisar al col·legiat de la magnitud del cop, sobretot després de veure la sang al rostre del futbolista format al Figueres, amb passat a la Pobla de Mafumet i el Nàstic.

El seu germà, fa un any

El gran dels Valentín, Gerard, va tenir també una greu lesió al rostre fa just un any. En el duel entre el Lugo i el Cadis, el 6 de març del 2020, l’últim partit abans de l’aturada per culpa de la pandèmia, l’extrem i lateral dret va xocar amb el porter Alberto Cifuentes, que li va provocar una fractura del maxil·lar dret i a l’òrbita. La seva sort va ser que l’aturada de la competició fins al juny li va permetre no perdre’s ni un sol partit de lliga. En aquella jugada el porter del conjunt gadità va acabar expulsat i, òbviament, el jugador se’n va anar directe cap a l’hospital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)