3a divisió FEF

Albert Parés relleva a Salamero

El fins ara segon entrenador agafa les regnes de l’equip com a primer

Albert Parés és l’escollit per ocupar el lloc de Javi Salamero al Figueres. El llagosterenc era, fins ara, el tècnic ajudant de Salamero, que el diumenge passat va dimitir després de la derrota davant el Sants. Parés passarà de segon entrenador a màxim representant del cos tècnic per afrontar els propers quatre partits abans d’acabar el primer tram de lliga. El proper serà aquest diumenge (12 h) al camp de l’Horta.

“Hi ha una plantilla de jugadors excel·lent confeccionada per quedar entre els 8 primers classificats”, ha explicat el president del club, Narcís Bardalet, que ha afegit al respecte: “Ara és l’hora que aquests jugadors demostrin la seva personalitat guanyadora i portin el club fins a on es mereix”.

Per la seva banda, Parés, exentrenador del Palamós, Farners i Banyoles, ha manifestat que “és un gran repte” encapçalar el Figueres i s’ha mostrat “agraït per la confiança del club i sobretot la que també m’han demostrat els jugadors”. El tècnic de 40 anys també ha expressat que ha acceptat el càrrec “després de parlar amb en Javi (Salamero), de qui n’estic eternament agraït”. Parés va arribar al Figueres al novembre del 2019, coincidint amb l’entrada de Salamero a la banqueta de la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)