Territorial

Els clubs de 1a catalana tornen a demanar que no hi hagi descensos

Futbol català. La FCF manté que ha de respectar el pla de competició i que està pendent del Procicat per si es pot reprendre la 2a catalana

Després de la represa de la competició a primera catalana, quatre clubs de la categoria s’han reunit amb la federació catalana. Els presidents de l’Atlètic Lleida, Xavier Batalla, el Júpiter, Joan Rion, el Mollerussa, Jaume Vallverdú, i el Sant Cugat, Llorenç Santasusagna, s’han trobat amb el president de la federació, Joan Soteras, acompanyat del secretari general, Oriol Camacho, el director general, José Miguel Calle, i la cap del departament de competició, Marta Puiggarí. Els representants dels clubs, com ja havien manifestat en una carta adreçada a la federació, han reiterat la voluntat que la participació sigui voluntària i que no hi hagi descensos a segona catalana. La federació, però, els ha comunicat que la competició s’ha de regular amb els ascensos i descensos que marca el pla de competició, entre altres coses perquè si no es fes així podria ser objecte d’impugnacions. La FCF també ha deixat clar que està molt pendent de si el Procicat autoritza la represa de la competició de segona catalana en avall. Si el futbol regional continua sense poder arrencar a partir del cap de setmana del 21 de març, el més probable és que no es jugui la segona catalana. I en aquest escenari, entraria la possibilitat que no hi hagués descensos de primera a segona catalana. Per fer-ho efectiu, però, la junta haurà d’incloure aquest punt a l’ordre del dia de l’assemblea de la federació, que ho haurà d’aprovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)