2a divisió FEF

Al Johan, amb dret a somiar

2a divisió B. El Llagostera visita el Barça B (17 h) amb la possibilitat d’assaltar la tercera posició a només tres jornades del final de fase

El Llagostera encara no s’ha assegurat evitar la lluita per no baixar a tercera divisió en la segona fase, però després de guanyar dissabte passat contra el Cornellà (2-1) és l’hora de somiar, i és que el Llagostera visita aquesta tarda el Barça B (17 h) amb la possibilitat de robar-li la tercera posició quan només queden tres jornades per acabar la primera fase. Això sempre que el Badalona aquest migdia no guanyi a casa contra l’Andorra, però, com que els badalonins encara han de descansar, el Llagostera en cas de guanyar continuaria depenent d’ell mateix. “Cada vegada queda menys i estem a prop de dalt, però continuem mirant els de baix, que és el més important”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, que de moment només se centra a evitar la lligueta per la permanència.

Més al·licients per visitar el Johan Cruyff no n’hi pot haver, però els gironins saben que ho hauran de fer tot bé si volen aspirar a aconseguir un gran resultat. “És un rival temible, amb els millors jugadors joves de la categoria. Pots fer un grandíssim partit i quedar-te sense puntuar perquè tenen moltíssim talent. Si vols aconseguir un resultat positiu has de tenir un punt de sort, que el buscarem, i no rendir-te mai com sempre fem nosaltres”, analitza Alsina, que per al partit d’avui tindrà les baixes de David García, sancionat, i Maynau i Lucas Viale, lesionats.

8 Partits guanyats 5

2 Partits empatats 8

6 Partits perduts 3

23 Gols a favor 14

15 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

Sempre has de tenir un punt de sort per guanyar. Hem d’intentar que no estiguin còmodes
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)