Territorial

Jam Baldeh torna a fer somriure l’Escala

1a catalana. El davanter, que ha tornat al club després de no tenir el protagonisme desitjat al Banyoles, va donar la victòria als escalencs al camp del Palamós (1-2) amb una diana al minut 92

El gol a l’Escala té un nom propi, el de Jam Baldeh. El davanter va ser l’heroi de la victòria del seu equip diumenge passat al camp del Palamós (1-2) gràcies a una dina en el minut 92. Jam va culminar un contraatac després d’una assistència d’Ignasi Massó, l’autor del gol de l’empat a un, i va fer embogir tota l’expedició escalenca. No és la primera vegada que Jam marca en una victòria de l’Escala al camp del Palamós, i és que la temporada passada el davanter també va marcar una diana en la victòria dels de Sepu contra el degà (3-4). I és que el municipal de Palamós és un camp que coneix a la perfecció, perquè Jam va jugar amb el conjunt palamosí en la seva etapa de juvenil. “Sembla que se’m dona bé aquest camp. Aquí vaig estar uns anys amb el juvenil i vaig marcar molts gols, l’any passat vaig poder marcar i ajudar l’equip a guanyar i aquest any doncs igual i en l’últim segon, així que no puc estar més content”, va dir el protagonista després del partit.

El primer del retorn

La diana de Jam no és una qualsevol, perquè suposa la primera després de tornar a l’equip fa pocs mesos. I és que el davanter de Gualta va arrencar el curs amb el Banyoles a 3a divisió. Amb el conjunt banyolí Jam no va tenir el protagonisme esperat, i durant el mercat d’hivern club i jugador van acordar separar els seus camins. El davanter va decidir que el millor que podia fer era tornar a l’Escala, on havia estat una peça clau en els dos últims anys. En la temporada 2018/19 va ser el gran protagonista de l’ascens dels escalencs a 1a catalana amb 15 gols, mentre que la temporada passada va millorar encara més els seus registres marcant 11 dianes en els 16 partits que va poder disputar abans de l’aturada de la lliga.

El gol al camp del Palamós és la primera en aquesta segona etapa de Jam a l’Escala, que va arrencar la setmana anterior amb el partit al camp del Lloret que va acabar amb empat a zero. Amb la victòria els escalencs fan un pas endavant en la classificació, i és que després de les quatre primeres jornades de lliga –dos abans de l’aturada i dos des que es va reprendre el curs– l’Escala suma set punts que li permeten ocupar la cinquena posició, que ja els hi dona un petit marge de tres punts respecte els seus perseguidors.