1a divisió

Zidane invoca la lliga

1a divisió. Malgrat rebre l’Elx a les portes del xoc decisiu contra l’Atalanta, el tècnic marsellès reclama als seus futbolistes que creguin en el campionat

“És una qüestió de creure-hi. Queden 12 partits i pot passar de tot.” Zinedine Zidane, que en això no dubta, que sempre ha ponderat la lliga per sobre de la Champions, va reclamar ahir especial atenció als futbolistes del Real Madrid de cara al partit d’aquesta tarda a Valdebebas contra l’Elx, abans de rebre la setmana vinent l’Atalanta en un partit que ha de definir el seu horitzó europeu.

“Mentre hi hagi encara la possibilitat de ser campions, hi seguirem creient. Estem una mica enrere, però en aquesta lliga s’ha demostrat que tots els equips es poden deixar punts”, va reivindicar el tècnic marsellès, posant èmfasi en el repte que tindran aquesta tarda a l’estadi Alfredo di Stéfano. “Ens enfrontem a un Elx que ja ha fet més d’un bon partit i encara més des de l’arribada del nou entrenador”, va continuar Zidane, que va reconèixer que tant Sergio Ramos com Eden Hazard estan a punt per reaparèixer. “El veig al cent per cent tant anímicament com físicament, i quan es posi bé del tot serà un futbolista impressionant”, va dir el tècnic del Real Madid sobre el belga, en qui té dipositada una fe indestructible malgrat que no ha pogut rendir des que va arribar a Madrid.

Tot i que l’Elx arriba en una posició difícil en la classificació, lluitant per sortir de baix, el Real Madrid ja està avisat després d’haver perdut a Valdebebas contra rivals d’una entitat similar com va ser el cas del Cadis i de l’Alavés. “Però pel nostre cap no hi passa mai que el rival que tenim al davant pugui ser inferior i que guanyarem amb facilitat. Sabem com costen les coses, el que hem de fer i també que no podem perdre més punts si volem entrar en la lluita pel títol”, va concloure Zidane sobre el partit d’ahir, enmig d’una bateria de preguntes sobre el mercat, en què fins i tot li van preguntar la possibilitat que el club blanc pugui repescar Cristiano Ronaldo. “Tots sabem el que significa per al Real Madrid i l’estima que li tinc, però és jugador de la Juve i no valoraré altres coses”, va considerar el francès, que també va declinar pronunciar-se quan li van preguntar sobre la possible incorporació del jove migcampista del Rennes Eduardo Camavinga: “És jove i té futur, però no és un futbolista nostre i no aniré més enllà.”

16 Partits guanyats 5

6 Partits empatats 9

4 Partits perduts 11

44 Gols a favor 23

21 Gols en contra 37

LA PRÈVIA

No tenim al cap que ens enfrontem a un rival inferior, som conscients que no podem cedir punts
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
No ens tancarem, la cosa normal és que el Madrid marqui i hem de mirar a porteria contrària
Fran Escribá
ENTRENADOR DE L’ELX
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)