1a divisió

Benzemá desperta el Madrid

1a divisió. Un doblet del punta lionès permet al conjunt blanc remuntar-li el partit a l’Elx en el tram final (2-1)

Una genialitat de Karim Benzemá ha donat aire al Real Madrid quan ja semblava que se li escapaven dos punts de Valdebebas contra un Elx que ha aconseguit avançar-se en el marcador, però que ha acabat sucumbint a l’efectivitat del punta lionès, que ha marcat dos gols, el segon d’ells de gran factura ja en l’ocàs del partit.

A les portes del partit transcendental en la Champions League contra l’Atalanta, Zinedine Zidane s’ha atrevit a experimentar amb el sistema tàctic i alhora a reservar amb alguns futbolistes. Qui sap si pensant en dimarts, el tècnic marsellès ha apostat per incloure un tercer central al seu equip, amb Sergio Ramos de retorn a l’onze i a donar descans tan a Luka Modric com a Toni Kroos en un mig del camp de gran recorregut físic amb Casemiro i Fede Valverde repartint la zona ampla. I tot i estar ben parat, malgrat no patir defensivament, els blancs han tingut dificultats per generar un gran volum de joc en una primera meitat en què només un xut amb l’esquerra de Karim Benzemá ha inquietat la porteria de l’àgil Édgar Badia.

Anestesiat pel seu propi ritme, el Madrid s’ha adormit en la represa i l’Elx ho ha aprofitat per colpejar per sorpresa, primer amb una rematada de Guido Carrillo que ha aconseguit interceptar Courtois i a la segona amb una potent rematada de cap de Dani Calvo a la sortida d’un córner que ha entrat dins la porteria del belga després de picar al travesser. El gol il·licità, però, ha estat una dosi d’adrenalina per a un Madrid que ha millorat amb els canvis, amb el dinamisme de Modric i les centrades de Rodrygo, a més de les arribades des de segona línia de Casemiro. Ha estat el protagonista habitual, però, Benzemá qui ha reflotat la tarda blanca, primer amb una rematada de cap a la sortida d’un córner i ja al temps afegit del partit afusellant Édgar Badia amb una gran rematada, lluny del porter català, després d’una gran associació amb Rodrygo per mantenir el Madrid amb esperances de competir per la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)