2a divisió FEF

El Llagostera tomba el Nàstic (1-0) i acaricia l’objectiu

El Llagostera ja toca amb la punta dels dits la classificació per la segona lligueta de 2a B, que li asseguraria evitar la lluita pel descens a tercera i lluitar per jugar la temporada a la primera divisió FEF. Això gràcies a la gran victòria que els gironins han aconseguit aquesta tarda contra el líder, el Nàstic, que no perdia des de la primera jornada al camp del Barça B. Un gol de Dieste en una jugada d’estratègia abans del descans ha estat el que ha desequilibrat la balança en un matx en què qui més ho ha intentat han estat els grana, però que ha topat amb una defensa gironina pràcticament impenetrable.

Des de l’inici del partit ha quedat demostrat la intensitat que hi volien posar els dos equips. En els primers minuts les forces han estat equilibrades, amb alguna opció a pilota aturada pels dos equips, i després ha estat el Nàstic qui ha semblat que hi posava una mica més de ganes a anar a buscar la porteria rival. Els grana, però, no han aconseguit trobar cap forat a la defensa gironina i les ocasions que han tingut no han fet perillar realment a Marcos. El Llagostera, en canvi, ha reaccionat a poc a poc, i ha trobat el seu moment en el minut 38 quan una falta al centre del camp servida per Cortés l’ha aprofitat Dieste per marcar l’1-0 amb un remat per sota el cos de Suárez.

En la segona part el Llagostera ha hagut de suar. Com no podia ser d’una altre manera el Nàstic, que només necessitava un punt per assegurar-se la presència a la fase d’ascens a 2a B i la presència a la primera divisió FEF la temporada que ve, ha sortit ha buscar el gol de l’empat amb valentia. Els grana han mirat de tancar el Llagostera a la seva àrea, però els gironins han resistit amb prou solvència per concedir poques ocasions de gol més enllà d’algun xut de la frontal, com per exemple un de Fullana que ha obligat a treure una gran ma a Marcos. En els últims minuts, de fet, el Llagostera s’ha tret la pressió de sobre i ha estat capaç de viure més temps a camp contrari sense haver de patir en excés perquè el Nàstic marqués el gol de l’empat.