3a divisió FEF

Obligats a esgotar les possibilitats d’il·lusionar-se

3a divisió. El Girona B visita la FE Grama (11.45 h), el Peralada viatja a Cerdanyola (12 h) i el Figueres i el Banyoles es citen a Vilatenim (12 h)

Comencen a quedar poques oportunitats per complir els objectius marcats en la primera fase de la lliga i cap dels quatre equips de la demarcació vol cedir ni un pam. Qui més somia avui és el Girona B, que visita el camp de la FE Grama a les 11.45 h amb l’objectiu d’assegurar-se un lloc en la lligueta per a l’ascens a 2a B. No depèn d’ell mateix, ja que caldria que els d’Axel Vizuete guanyessin els de Santa Coloma i que el Vilassar, que rep l’Horta, no sumés tres punts. Tot i això, el filial gironí sap que la victòria ho deixaria virtualment tot sentenciat i que, a més, els permetria somiar acabar en la primera posició.

El duel amb més tensió, però, serà el que hi haurà a Vilatenim (12 h). El Figueres rep el Banyoles en un duel en què els visitants ja només poden sumar per pensar en la permanència en la segona fase, mentre que els figuerencs necessiten la victòria per no quedar-se sense probabilitats de ser sisens –ho haurien de guanyar tot i dependrien igualment d’altres resultats– i, sobretot, per fugir de la hipotètica posició de descens que ocuparien ara mateix en la fase de permanència. Tant els uns com els altres arrosseguen males dinàmiques, així que el que més es tregui de sobre la pressió tindrà més números d’acariciar el triomf.

El duel més clau és el del Peralada, que a les 12 del migdia visitarà el líder, el Cerdanyola. Els vallesans fa setmanes que no cedeixen res, però els d’Albert Carbó estan obligats a tombar-los per no perdre el tren del Sant Andreu i la FE Grama, els dos equips que té al davant, que en cas de superar-los li permetria accedir a la segona lligueta i evitar el risc del descens. Els xampanyers no passen el seu millor moment i estan obligats a recuperar la millor versió que van mostrar a l’inici de curs per superar un Cerdanyola que només ha perdut un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)